2011-06-28 08:30:00

Vecka 37


Mamma:
Livmoderns mått kan vara detsamma som förra veckan. Det kan även vara mindre eftersom att bebisen sjunker mer och mer. Men är du förstagångsföderska kan ditt magmått vara 33 till 36 cm. Försök vila nu inför förlossningen varje dag när du kan för sen kommer du bara få göra det när bebisen vill.

Bebis:
Bebisen väger nu nästan 3 kg och är 47 cm lång. De flesta bebisar har vänt sig med huvudet neråt nu. Om den inte har gjort det brukar man försöka vända bebisen. Den tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Lungorna är det sista av bebisens organ som mognar.

Egna tankar:
Fick jag bestämma så skulle hon mer än gärna få komma ut nu! Svullen och trött med knappt någon energi till att göra något. Egentligen ska man väl inte klaga när man tänker på dom stackrarna som går över tiden med 2 veckor.

Ska till BM nästa måndag och kolla hur hon ligger, om hon lagt sig med huvudet neråt eller om hon fortfarande envisas med att ligga på tvären. Hoppas såklart att hon lyssnade på sin pappa förra veckan och vände sig :) Är inte så speciellt sugen på snitt om jag ska vara ärlig.
28 dagar kvar!

♡ cassandra, mamma till josefin och lexus: http://weareyoungparents.blogg.se/
2011-06-28 ✩ 09:27:09

tack!



Vilken underbar design och vilken underbar blogg du har ! Grattis till tillskottet :) Hur mår du?! :) Känns de att de börjar bli nära nu? :)



kram





Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:


Vad har du på hjärtat?

Trackback