2011-10-31 13:34:33

Roligaste som finns!



Dagens höjdpunkt är utan tvekan att få gymma tycker Felicia :)

2011-10-30 18:27:29

Promenad



I väntan på tvätten passade vi på att ta en lite längre promenad idag. Gick även förbi nya lägenheten och tittade, kan ju inte låta bli att smyga förbi o titta och längta tills vi flyttar :) Felicia somnade nästan direkt och sov hela tiden och vaknade lagomt tills vi var tillbaka efter en timme.

Nu ligger lillfisen i sin pappas knä och pratar för fullt medans han gör frisyrer på henne. Dom är så söta dom där två <3

2011-10-29 19:53:28

Sötnos!


Victor tog en sån himla söt bild på fisen förut idag <3
12 veckor blir gosen idag!

2011-10-28 17:07:33

DollarStore, igen

Var iväg och handlade - idag igen. Denna gång med min älskade sambo och mamma (och min älskade dotter såklart). Blev inte riktigt lika mycket denna gång ;) Köpte dock en jättefin fruktskål som kommer passa så bra in i nya vardagsrummet! Skulle kunnat köpt 100 inredningssaker men behärskade mig och väntar tills vi flyttat istället :) Farligt när fina saker är så billiga, man blir helt till sig ;p Felicia har även köpt en liten present som ska postas nu i helgen till en annan liten bebis :)

Idag är vi lata och beställer hem pizza. Vi började tina kycklingfileér men orkade inte ;p Vi skyller på att det är fredagsmys :) Felicia har förövrigt blivit så otroligt lugn och snäll! Jag blir helt chockad och hoppas att det är något som kommer hålla i sig. Nätterna är helt underbara! Visserligen vaknar hon ca 3ggr/natt för att äta eller bara snutta lite men somnar om på direkten och vid 9 - 10 tiden vaknar hon och vi ligger och myser lite i sängen och piggnar till innan vi kliver upp. Är vi ute och handlar gör hon antagligen som idag, sover hela tiden tills vi kommer hem, eller ligger och kikar och är allmänt nöjd = tacksam mamma! :)

Nu kommer nog pizzan snart så ska röra mig mot dörren. Trevlig helg!

2011-10-26 14:21:20

Lilla prinsessan



Så rosa och "tjejig" som Felicia är på övre bilden har hon nog aldrig varit förut, men igår när vi var ute och handlade kunde jag inte låta bli att köpa lite mer rosa saker åt henne, och hur söt blev hon inte? :D Fast jag föredrar nog ändå andra färger på henne. Men som sagt, en skönhet klär i allt <3

Igår var jag, Felicia och svärmor på dollarstore som öppnades här i Sundsvall. Vi åkte vid halv 9 tiden på morgonen och redan då var det rätt mycket folk. Hörde sen att det var till och med ännu mer packat framåt eftermiddagen. Tur vi åkte tidigt ändå :) Felicia var så duktig och låg och tittade lugnt i vagnen hela tiden och flinade lite titt som tätt åt människor som gick förbi :)

Nu sover guldklimpen i mammas o pappas säng sedan 2 timmar tillbaka, men jag hör lite knorr därifrån så det är väl snart dags för henne att slå upp sina 2 mörka ögon <3

2011-10-24 11:52:38

Mamma och fisen <3

Min kärlek och jag, båda lika nyvakna och osminkade ;)

Man ser inte så mycket i bakgrunden men det påminner lite om ett slagfält här hemma. Skötbord m.m har fått flyttat in i vardagsrummet eftersom vi inte vill ha Felicia med kackerlackorna.. Att ha kackerlackor är som att ha en nyfödd, alla är intresserade av att kolla på äcklerna som fastnat i fällorna ;)

Vi har iaf börjat rensat en massa och ska snart börja packa så fort vi ordnat flyttkartonger. Längtar så sjukt mycket efter att få flytta in i nya lägenheten :) Kommer självklart lägga upp massa bilder. Nu är det inge roligt att lägga upp bilder, om nu inte någon är intresserad av att se kackerlackor och kaos dvs ;)

Nu ska hjärtat äta lite och jag ska passa på att slösurfa medans :)

2011-10-20 16:12:35

:)

Tusen tack för alla grattiskommentarer! Det ska verkligen bli superskoj att flytta till en ny lägenhet. Förutom våra inneboende i köket så är jag måttligt less på alla tusen (ok, lite överdrivet) trappor, grannarna som skriker, bråkar och lever om dygnen runt. Nu får vi lugna grannar (enligt hon som bor där just nu), mindre trappor och dessutom ett mysigt och barnvänligt område nära till busshållplats, lekpark och stranden :)

Mötte Victor idag på stan och så var vi in och sa upp våran lägenhet. Gick sedan en snabbis på stan och inhandlade nödvändiga grejer, bl a en till amningsbh åt mig (fick en jätteskön av mamma häromdagen så var tvungen att köpa en till), skruvdragare och borrmaskin. 

Sitter nu och spanar in massa julsaker på diverse sidor - jo, jag är lite tidigt ute ;p Men det ska bli så himla roligt att få julpynta och göra mysigt i år :) Första gången sedan jag var liten som jag längtar efter snö och jul! Detta år ska jag bli en riktig bakmorsa och baka en massa olika saker. Vi ska även fira gemensam jul allihopa hemma hos oss iår :)

Nu ska jag gå och underhålla min älskade dotter lite, hon ligger i gymmet och pratar med dom på tvn, tokfian :)


Bild från ellos.se

2011-10-19 15:48:03

Yes!

Lägenheten är våran! Ska in till stan imorgon och säga upp den här samt skriva på kontraktet på den nya :) Sååå skönt med ny lägenhet, nya grannar, nytt område osv. Det är ett flerfamiljshus så vi kommer bara ha 3st grannar och så finns det tvättstuga i källaren. Har redan börjat inreda den mentalt i huvudet ;) Kommer bli så mysigt att fira jul där :)

2011-10-18 22:06:26

Bra dag

Fastän regn och rusk har det varit en bra dag! Felicia sov hela vägen till frisören och under tiden jag klippte mig. Blev ingen större skillnad men 1 dm slitet åkte av, skönt :) Var sedan och kollade på nya lägenheten och den var skitfin! Ska ringa imorn och säga att vi vill ha den och hoppas att dom håller vad dom lovat så att vi får den. Flyttar isåfall 1 december :)

Nu ska jag återgå till nattning av fisen :)

2011-10-18 10:03:14

Tisdag

Dagens minus:
- Blivit tvärförkyld
- Antagligen smittat Felicia också
- Kackerlackorna är kvar...
- Grått och tråkigt ute

Dagens plus:
+ Ska klippa mig idag
+ Felicia sover hela nätterna men vaknar dock var tredje timma och ska äta*
+ Vi ska kolla på trean idag
+ Anticimex var här igår och la ut fällor i köket och badrummet


* Med att sova hela nätter menar jag att hon somnar om direkt när hon fått ammat en liten stund och sover vidare och inte vill vara vaken någon timme här och där

2011-10-16 20:02:46

Gymträning



Hon är duktig i gymmet <3 Brukar även tippa omkull till rygg lite då o då :) Mammas starka tjej!

2011-10-14 16:16:47

Felicias första husdjur

Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller spy, men tack vare någon granne (vad annars kan det vara?!!) kryllar nu vårat kök och badrum av KACKERLACKOR! Jo, det är sant.. Jag trodde inte man fick sånt i lägenheterna i Sverige men ack så fel jag hade. När jag sett någon kuta iväg på toa på natten så har jag trott att det varit en skalbagge utifrån, men nu upptäckte vi fler i köket och efter lite googling så var det självklart var det var.

Skåpen är fulla av dom så vi har plockat ut allt och diskat. Ringt massa samtal och anticimex kan först komma på måndag.. Så att vi ska bo med kackerlackor hela helgen med en 2 månaders gammal bebis är inte deras problem fick vi höra. Inte heller våran hyresskit kan göra något säger dom, utan det är fler lägenheter i det här huset som har skiten. 

På tisdag ska vi kolla på en annan lägenhet, en trea. Blev så less förut så började kolla och såg att dom hade en ute i precis de området jag helst vill flytta till. Lägenheten var vår om vi ville ha den, men vi ska titta på den först tänkte vi.

Jadu Felicia, nu vet vi vad vi ska fylla i under "Mitt första husdjur" i din bok...

2011-10-11 15:21:22

Städmani..

Jag blir lite smått galen snart, vart jag än tittar ser jag saker som behövs städas undan, och jag är väl i vanliga fall inte den mest pedanta människan även om jag många gånger önskar det, men nu känner jag att jag måste få börja röja om jag ska undvika att bli galen. Men med en bebis som vaknar så fort jag lägger ner henne är det lättare sagt än gjort. Gaaah, jag får helt enkelt blunda hela tiden så jag slipper se allt ;p

Annars så har hon blivit bättre i magen och har inte fått droppar på en vecka. Skönt! :) Nu ska jag göra tredje försöket att lägga ner henne...

Update:
3 min efteråt vaknade hon och var otröstlig tills hon fick bröstet, så nu sitter vi här igen...

2011-10-10 10:58:42

Måndagslista

- Jag har världens vackraste dotter..
- .. och världens underbaraste sambo
- Jag är en sån grym mamma som klarar mer än jag tror
- Jag gjorde de val jag gjorde när jag var yngre för tack vare dom är jag där jag är idag
- Det snart är jul, Felicias första :)
- Vi har så omtänksamma människor runt omkring oss
- Vi får vardagen att gå runt så bra
- Jag bytte från iPhone till Samsung

2011-10-09 22:28:24

Tragiskt..

Många har säkert redan läst det här, men för er som inte har: LÄS! Såhär får det inte gå till, man blir minst sagt mörkrädd för hur idiotiskt svenska rättsystemet fungerar :/

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA!

2011-10-09 21:24:47

Gladfisen <3


2011-10-07 12:33:47

Tips?

Felicia har blivit så sjukt mammig, spelar ingen roll hur djupt hon än sover så vaknar hon kort efter att jag har lagt ner henne. Hon vägrar att ligga själv och kan bara vara hos andra en kort stund innan hon börjar skrika. Så ska jag kunna duscha tex så måste Victor sitta med en skrikande bebis tills jag är klar och då ska hon ammas för att lugna sig.. Jag älskar min dotter men om jag inte får börja ha händerna fria snart kommer jag bli kokko! Bärsele funkar inte. Visst hon blir lugn men jag kan fortfarande inte få något gjort ett eftersom det är för påfrestande för ryggen.

Tips vad jag kan göra?!

2011-10-07 09:40:46

Jobbiga päron..


.. som ska hålla på att roa sig på min bekostnad.
Men visst ser jag tuff ut? ;)

2011-10-06 19:26:18

2 månader



Världens bästa Felicia blir hela 2 månader idag <3

2011-10-05 11:50:33

Bättring

Tack återigen för era kommentarer, alltid skönt att veta att man inte är den enda mamman i världen som är trött ;) Gav henne tillägg vid ett mål i måndags och hon åt som om hon aldrig fått mat innan. Toppen tänkte jag, men vid nästa mål när hon fick bröstet spydde hon ner oss båda helt :/ samma sak en timme efteråt, så hon fick bada en stund för att distraheras och sen äta igen innan natten och då fick hon behålla det. Har inte vågat ge henne nå mer tillägg men hon har varit relativ lugn. Inte haft nå skrikperioder hittills men ammar gärna ofta fortfarande, men vi får sova lite bättre så det värt det i slutändan :)

Tänkte förresten beställa en wubbanub åt henne, någon som testat till sitt barn? Vad tyckte ni isåfall?

2011-10-02 20:04:29

Utmattad

Oj så trött jag är! Felicia har inte alls velat sova de senaste dagarna och ingen annan än mamma duger. Hon har också börjat amma 1 - 2 timmar åt gången vilket är väldigt påfrestande under nätterna. Helst skulle hon vilja amma dygnet runt vilket även det är extremt påfrestande.. Sova själv kommer inte på frågan. Jag är både psykiskt och fysiskt utmattad, så hoppas verkligen hon sover inatt. Känns som om min kropp och knopp är på bristningsgränsen.

Fick förresten min nya mobil i fredags, ovant men jag är nöjd! Mer om de en annan gång, måste trösta världens missnöjdaste bebis nu...