2010-12-27 20:31:19

Hemma igen

Så, nu är hjärtat hemma igen och allt känns som vanligt. Hatar att vara ensam i lägenheten och ännu mer att sova ensam här. Hur som helst, jag och Victor spenderade julafton på sjukhuset. Kanske inte den mest traditionella julen, men jag fick vara med Victor och mer än så kunde jag inte ha önskat mig  Vi hann till och med se lite kalle anka på tv så lite juligt blev det ändå  På juldagskvällen fick han komma hem så sen dess har vi bara myst och legat sjuka tillsammans framför tvn (jag hade ju turen att bli dunderförkyld innan jul med hosta och hela baletten). Tycker dock synd om Victor som måste ta massa tabletter hela dagarna.

Julklappar har vi öppnat lite utspritt under dagarna men i år bestämde vi oss för att inte köpa till varandra, istället lägger vi ihop pengarna och ska köpa en 42" lcd-tv så fort vi kommer på en lösning att få hem tvn (ingen av oss är kapabel till att bära en stor tv upp för 3 våningar just nu). Victor har tjatat om en ny tv lääänge nu och det är bara jul en gång om året.. ;)

Annars har jag inte så mycket att säga, fyller år om 15 dagar men det känns som jag har blivit för gammal för födelsedagar, haha! Bara jag får svärmors smörgåstårta samt umgås med Victor och familjerna så är jag mer än nöjd!  Dock hade jag och Victor planerat att gå ut och äta och hitta på något på kvällen, men vi skjuter upp det tills vidare så han får en chans att återhämta sig och få tillbaka aptiten igen 
Nä, trots allt tråkigt som hänt nu så ser jag fram emot nyår och ett nytt år! Jag och Victor ska skåla in det nya året nyktra med någon såndär låtsas champange dricka och bara njuta av sällskapet av varandra ;)

God Jul och Gott Nytt År på er allihopa! Jag misstänker att jag kommer fortsätta med denna frånvaro och tråkiga uppdateringar så passar på att säga det nu, ses nästa år ;p

2010-12-22 13:13:59

Stackars mitt hjärta!

Har tagit mig en frivillig paus från allt som heter blogg/-ar, rätt skönt faktiskt såhär i jultider :)

Men till något tråkigare..
Min älskling ligger just nu inne på sjukhuset och ska opereras snart för blindtarmen :( Stackarn började få ont igår men inatt hade han så ont att han inte sov alls och när han började kräkas en massa sa jag åt honom att han faktiskt fick ringa för de kunde vara blindtarmen, och tyvärr hade jag rätt. Förhoppningsvis får han komma hem imorgon och fira jul hemma, men ska hälsa på honom ikväll när han vaknat upp och blivit lite piggare. Min stackars stackars älskade Victor! Kan inte ens tänka mig hur ont det gör/gjort..

Nåja, tur att det var något som man kan åtgärda och återhämta sig ifrån relativt snabbt!


Uppdaterat 21.37:
Nu är det faktiskt ännu mer synd om Victor! Blindtarmen hade brustit så han blir kvar 3 dagar.. Dvs han måste fira julafton på sjukhuset :/ Men jag ska dit imorgon och på julafton en stund och göra han sällskap och ta med lite tröstpaket åt honom <3 Det är alltid dom mest snälla människorna som blir drabbad..

2010-12-10 21:53:28

Fredagsmys



Fredag till ära så bestämde jag och Victor att lyxa till det lite med en riktig stor hemmagjord tacotallrik, MUMS! Men efter hälften var jag så mätt att jag var tvungen att lägga mig ner och vila en timme, haha!

Lite idol, chips, ostkrokar och cola toppar resten av kvällen.
Jag  Fredagsmys

2010-12-04 21:29:35

4 december

Nä kära vänner, nu går det trögt med bloggandet må jag säga. Både läsa bloggar och skriva själv. I vanliga fall brukar sådana svackor gå över efter någon vecka max, men inte nu. Detta var en envis en :p

Nåja, känner ändå för att skriva av mig lite meningslöst trams om senaste och kommande dagarna.
I veckan som var så har jag och Victor gjort några vändor till Birsta/Ikea (shoppingcentrum). Inhandlat julgran, julpynt och andra nödvändigheter. Dag 2 blev det mest julklappsshopping. Kommande vecka har jag inte allt för mycket inplanerat. Ska ner på AF samt praktiken och skriva av mig från UGA:n. Har ingen ork eller lust längre så jag tog beslutet att inte fortsätta helt enkelt, blev dessutom alldeles för mycket krångel med pengar och försäkringskassan och jag orkar helt enkelt inte hålla på så varje månad. Tänker istället ta mig en paus under jul och nyår och bara vara tillsvidare.

Så ser det ut just nu, rätt tråkigt med andra ord :p Men från en fullpackad och hektisk start på året så ska det bli skönt att avsluta det med lugn och mys!

Ska hitta rätt på något sevärt nu och fördriva sista timmarna innan sängdags. Arrivederci!