2012-01-31 08:25:18

Bättring :)


Felicia på preimärturen förra veckan! Det var väl.. sådär :)

Då var magsjukan över för denna gång! Felicia klarade sig tack och lov, och jag tror inte att hon blir sjuk nu om hon inte blivit det än. Tur i oturen så var jag och Victor sjuka i omgångar, så jag hade så jäkla tur att när jag låg och mådde värre än döden själv kunde han ta Felicia, SÅ GULDVÄRT! Så fick han komma med henne när hon skulle amma.

Ska ta och göra mig en rejäl frukost nu, känns som ett tag sen :)

2012-01-28 18:34:47

Sjuka!

Magsjuka från helvetet. Felicia är den enda som klarat sig hittills.. Kan inte minnas sist jag mådde såhär dåligt :/ Återkommer när vi är på benen igen!

2012-01-24 12:45:06

Hej mitt vinterland


Hus vid havet


Påväg ut på promenad


Påväg hem

Om vi bortser från att jag helst av allt vill ha vår och värme nu så var det riktigt härligt väder ute! Tog en promenad förut och mötte upp Victor. Passade på att gå förbi affären när vi ändå var ute och handla lite nödvändiga saker. Idag blir det hemmagjorda hamburgare med cheddar och tomater, mumsfilibaba :)

Passar på att slösurfa lite medans Felicia sover i liggdelen (som börjar bli för liten, men ack så bra den är). Ska försöka börja lite på nya designen också, men jag är sån att kan jag inte lägga ner kanske 1 - 2 timmar direkt hittar jag inte motivationen - MEN, tänkte jag skulle göra som i boken jag läser (Full koll heter den) "Tänk om.. man gjorde tvärtom"

På återseénde!

2012-01-21 12:42:01

Kan själv!





Kan själv mamma! *STOLT TJEJ*

2012-01-19 11:32:15

Men sötnos!



Mammas goknubbis! Titta kinderna :D Och titta håret! Det börjar växa ut nu igen <3

2012-01-19 09:10:58

Ur arkivet: Slutfotografering


Min vackra vän Tess från slutfotograferingen på min mua-utbildningen juni -10

2012-01-18 10:49:43

Gödningsmedel? Raketbränsle?



Ja det är ett mysterium vad min bröstmjölk egentligen innehåller, men fart är det i den - det visade Felicia igår på BVC :) Mammas STOOORA tjej, kan ni gissa vad matchvikten hennes ligger på nu? Jag fick en chock, hade gissat på mycket men hon visade att det var "go big or go home" som gällde. 9576g och 67cm lång. Förstår ni, nästan 10 kilo! Mina goa knubbis :) Men fortsätter hon såhär hamnar hon på kompisens kurva ovanför ;) Jag frågade lite fint om jag verkligen ska låta henne amma precis när hon vill och eftersom jag helammar så är det bara att köra på sa både sköterskan och läkaren. Känns ju skönt att veta iaf! Det kommer ju plana ut senare såklart, men som mamma blir man ju orolig för allt :)

Två sprutor fick hon också. Ett pip sen sa hon inget mer, gissa om man blev stolt! Hon blev lite varm igår och fick alvedon, sen har hon sovit en väldans massa. Vi var upp innan 6 och bytte blöja och vinkade hejdå åt pappa, sen vaknade hon nu 10.00 :)

Nu är det snart blöjbyte igen, tycker det börjar lukta lite stinky från gåstolen. Varje gång jag tittar åt hennes håll är hon på en ny sida av rummet - men hon går inte, hon hoppar fram i den :D Så söt! Och justja! Felicia kan nu sitta alldeles själv! Gud så fort det går, min lilla bebis <3

2012-01-15 08:18:36

Kalasfina Felicia


Kusin har ett väldigt spännande spel :)


Att stå är bland det roligaste som finns!


.. lika så att sitta i bästaste pappas knä <3


Finskor dagen till ära!


Kusin är rolig!


:)


Felicia och Albin spanar in backspegeln :)

2012-01-13 12:35:01

Sömntutor


Mina sötisar <3

Har massa att göra idag, imorn är det "kalas". Egentligen inge stort eller speciellt, men lite fint vill man ha det plus att jag ska ge mig på och baka 2 egna marängtårtor :) Funderar på att klä på Felicia och ta en promenad för att inhandla det sista tills imorgon. 

Nu börjar masken i knät bli otålig så det är väl dags att göra en knop eller två ;p

2012-01-12 13:39:43

Ändringar

Att blogga är en fantastisk grej egentligen. Man får ta del av andras liv, inspireras m.m. Jag har bloggat sen 2006, under olika adresser, och än idag är det lika roligt! Jag har funderat lite på sistone och tänkte göra lite ändringar i bloggen. Det första är att jag tänker skaffa ett eget domännamn (ska bara fundera om jag vill ha .se, .nu eller .com). Sen ska jag fräscha upp designen rejält, rensa bland gamla inlägg och lägga upp det bättre. Försöka bli mer personlig (utan att det blir för privat) också. Jag har alltid varit sparsam med information, bilder m.m eftersom man aldrig vet vem som läser, men jag har märkt på senaste att det blivit lite väl tråkiga inlägg :)

Nu lär ju detta ta ett litet tag eftersom jag inte har allt för många timmar om dagarna att spendera framför datorn, men rom byggdes inte på en dag ;) Hoppas att ni kommer uppskatta ändringarna lika mycket som jag! För vad vore vardagen utan bloggar att läsa/skriva? :)

2012-01-11 09:01:36

22 år



22 hela år fyller jag idag! Helt ärligt så känns det inte längre speciellt att fylla år, antar att det blir så ju äldre man blir ;p Jag är iallafall nöjd och tillfredsställd med livet. Under dessa 22 år har jag hunnit med en hel del, och såklart bästa av allt är att blivit mamma åt Felicia <3

Nu ska jag äta upp min frukost sen ska jag och lillfisen lägga oss och ha lite födelsedagsmys :)

2012-01-10 12:14:29

Tisdag



Oj vilken sömntuta Felicia varit idag :) Först vaknade hon 9, sen ville hon lägga sig igen kort efter och sov till 11.30 ungefär. Synd bara att hon anser att jag också måste lägga mig när hon ska göra det, annars hade jag kunnat gå massa gjort. Men allt för mitt hjärta :)

Väntar på att Victor kommer hem så jag kan börja stryka lite gardiner. Törs inte göra det när jag är ensam med Felicia ifall nåt skulle hända så jag måste prioritera henne och glömmer strykjärnet på. Det hade inte varit någon hit! Börjar med att bränna ner huset så fort man flyttat in :p

Och imorgon kära vänner blir jag 22 hela år! Känner mig dock som 32 :p På lördag tänkte jag ha ett "kalas". Ska för första gången baka marängtårtor, så hoppas dom blir bra så jag inte förgiftar mina gäster. Sen får vi eventuellt besök av Felicias nya kompis också som föddes i fredags, lilla Mille! Kul med fler bebisar :)

Nog med babbel nu, Felicia sitter och pruttar så det är väl snart dags att byta blöja och byta om från pyjamas :)

2012-01-07 13:29:58

Blått


Jag har nåt för blått i kök.. Vet inte varför, men även detta kök hamnade i blåa nyanser!
Visar mer när vi fått bättre ordning :)

2012-01-07 13:22:38

Felicia x4


2012-01-06 17:12:07

Fullständigt namn

Det är några som undrat vad Felicia heter mer än Felicia, och jag har tyvärr glömt bort att svara. Men hennes fullständiga namn är: Felicia Abelina Perez . Abelina heter också hennes farmor i andranamn, och Perez efter sin pappa :)

2012-01-06 08:34:06

5 månader


Idag blir våran skatt 5 hela månader! Fem underbara månader har det varit, och det är så roligt att se henne utvecklas varenda dag :) Nu har hon börjat härmas sötproppen, och busar man med henne skrattar hon jätte högt :)

Nu kan vi väl stanna tiden liiiite bara?

2012-01-03 11:00:34

Vardag



Nu börjar äntligen vardagen rulla på! Vi har en hel del kartonger kvar men det kommer upp så småningom :) Att bara kunna stoppa in porslin i skåpen numera är underbart! Åh vad jag trivs här :)

Idag ska vi hämta det sista i gamla lägenheten och städa mer, besiktning på torsdag. Lite roligt att hyresvärden ringde förra veckan när vi började flytta ut - "Börjar ni bli klar så vi kan boka besiktning nångång?" Då hade Victor redan samma dag som han hämtat nycklarna bokat besiktning den 5 januari. - "Ja men det stämmer..". Orkar inte ens uttala mig om dom..

Ska avrunda här och passa på att plocka lite till medans Felicia är nöjd :)