2012-02-27 06:25:46

Två tänder



Kort efter första tanden kom den andra, och dom syns mer och mer för varje dag. Hon är så söt när hon ler och man ser små bissingarna :) Mindre roligt är när hon blir busig under amning och bits! Två gånger har hon gjort det, sen skrattar hon när mamma säger AJ :( 

Nu har vi vinkat hejdå till pappsen och ska snart hoppa i säng igen. Senare idag ska jag till tandläkaren.. haft tandvärk nu i en vecka och jag tror det kan ha med min trasiga visdomstand att göra.. Som dom säkert kommer dra.. Åhhh, ångest!!

2012-02-26 12:24:13

Felicias rum i dagsläget

Fram tills idag har Felicias rum mest varit ett skötrum och förvaringsrum eftersom hon ännu inte sover själv eller leker där inne. Men nu bestämde vi oss för att ta tag i det och göra det barnvänligare så att hon så småningom kan börja använda det som sitt egna rum :)

Blev genast mysigare med ljusa gardiner och färgglatt. Nu ska vi bara inhandla hyllor, tavlor och blommor till fönstret så är vi nöjda tillsvidare :)


2012-02-24 07:44:59

Ångvälten




Att pilla, ta isär, rota runt, bita på.. Ja, allt man inte får har blivit jätteroligt tycker Felicia! Säger man ajabaja ler hon med hela ansiktet tokfia! Svårt att vara allvarlig då, man smälter ju! Det nyaste har blivit att plocka isär lekmattan. Till och med när hon sitter i gåstolen lyckas hon :p

Nu ska vi gå och byta blöja - om jag får tag i henne ;) Hon har halksockar på sig och då går det undan i stolen! Jäklaranama vilken fart hon får. Ångvälten deluxe!

--

GLÖMDE NÄSTAN!! Tand nr 2 kom upp i förrgår! :)

2012-02-24 07:38:20

Preimärgungning!



"Det här var ju hur roligt som helst! Varför har jag inte fått testat detta tidigare!?"

2012-02-21 09:58:00

Nya kläder



Några plagg av det hon fick igår. Detta fick hon av farmor, sååå fint!

2012-02-21 09:39:11

Fettis-dagen

Godmorgon!
Här har det dock varit morgon sedan 6.50. Felicias nya rutiner.. Nåja, man behöver inte oroa sig för att sova bort hela dagen :) Strålande väder idag! Inväntar Victor så blir det en promenad bort till familjen sedan för lite fet-tisdags"firande". Jag kommer dock aldrig kunna lära mig att se det som fet-tisdagen, utan läser ALLTID fettis-dagen :')

Nu ska jag ta kort på några av kläderna Felicia fick igår. Sååå fint!



2012-02-20 19:46:18

Härliga måndag

Håller ni inte med? Ny vecka nya möjligheter :)
Idag trillade somsagt barnbidraget in så när vi ändå behövde köpa nya batterier till min internetdosa passade vi på att ta en sväng på stan. Vi blev bjudna på buffé på en kinaresturang av Felicias farmor och bonusfarfar, mumsigt! Felicia var snabb som attans och stoppade ner handen i min tallrik och fick med sig ett par nudlar, men pappa var steget snabbare så tur fick hon inget i munnen. Busunge!

Eftersom det var Felicias pengar så fick hon lite nytt idag, även farmor shoppade till henne :) Jättefina kläder! Försökte hitta på diverse hemsidor men hittade bara en body så mitt fina kollage jag hade tänkt att göra gick åt h-vete ;p

Ska skynda mig nu att pilla lite på den nya designen medans lillskruttan roar sig själv :)




2012-02-18 11:00:00

Det vackraste jag vet!


2012-02-18 07:24:21

6 månader, 1 vecka och 4 dagar..


.. var Felicia när första tanden ploppade upp! Ser ni på bilden? :) Inte? Titta här då!


En liiiiten tand! :D 

Tänk vad stolt man kan bli över något så litet som en pytte tand :) Victor sa att han tyckte känna något vasst i munnen på henne igår, och visst var det en tand! En väldigt liten en, men en tand :) Det förklarar dom 3 senaste gnällnätterna, trodde det var en förkylning på G först. Åh älskade unge, vad fort du växer upp!

2012-02-16 10:34:03

Lik pappa sin?



2012-02-15 10:24:53

Nappen är toppen..






.. men inte för att suga på, tokfia!

2012-02-15 07:50:17

Morgonpigg



Godmorgon! Här slog Felicia upp sina bruna ögon 6.30.. Vad hände med sovmornarna? :)
Igår var det som ingen missat alla hjärtans dag. Här hemma "firade" vi med jättegod middag (fläskfilé i ugn med ananas, curry och sambal), massa mys och kladdkaka sen på kvällen. Gott! Tycker det blev en alldeles perfekt dag, det där med massa presenter och tusen blommor lämnar vi över till andra :)

Nu börjar Felicia bli lite otålig, eller så är hon bara sur att hon inte fick leka mer i webkameran, sötunge! Dags att sova lite mer låter det som ;)

2012-02-10 13:39:53

Fredag


Min glamourösa lunch..


Felicias glamourösa "lunch" :)

Inatt har Felicia sovit dåligt, hon har vaknat många gånger och hostat stackarn! Imorse var hon hes och kändes varmare än vanligt men tempen visade bara 37,9. Nu har vi intagit lite lunch hon och jag, och hon verkar lite piggare :) Passar på att äta mat som t ex fiskbullar när inte Victor är med, jag är konstig och gillar sånt andra oftast tycker är äckligt :D

Har förresten påbörjat nya designen men inte mer än så :p Som det ser ut nu kommer jag flytta över till en annan blogg och "börja om". Lite trist när jag har allt samlat här om graviditeten och Felicias första månader så det tåls att fundera på, skulle bli enklare att flytta dock. (Länkar självklart till nya om det blir aktuellt!)

Nu ska jag lägga mig med Felicia i sängen och läsa lite, Victor var och hämtade ut ett bokpaket åt mig med 5 böcker så nu har jag något att göra :D

2012-02-09 12:33:48

Stolt mamma!

Efter lite gnäll somnade Felicia själv i sin spjälsäng! Första gången hon sover i sin egna säng, är man nå stolt eller? Var frestande att ta upp henne och amma henne till sömns, men jag tänkte inte ge mig och se! Min stora duktiga tjej, saksamma om hon vaknar snart, bara det här att hon somnade själv är stort! <3

2012-02-07 07:12:39

Tidig morgon



Morgontrött tjej ligger och spanar på tv

Godmorgon! Vilken tidig morgon vi gjorde idag. Lillfisen vaknade när hennes pappa klev upp för dagen så då låg vi och myste lite i sängen hon och jag och så klev vi upp lite senare. Nu ligger hon på lekmattan som hon fick i present av sin papi igår! Han kom hem med två paket igår och hon fick ögon stora som bollar :) I det andra paketet låg det en spegel på hjul, den var poppis minsann! Felicia tyckte det var en riktig snygg bebis i spegeln och kunde inte släppa blicken ifrån den ;)

Nu ska jag ta gårdagens pannkakor till frukost, med blåbärssylt - nam nam!

2012-02-06 10:48:44

Det står still


Felicia och hennes kusin Livia på deras gemensamma kusin Albins födelsedagskalas i lördags

Godförmiddag på er! Har ni lika kallt som oss? I helgen var det så kallt som -30°C! Jag hade inte tackat nej till lite härligt vårväder nu istället :) Tänk så skönt med barmark och lite värme..

Åh vad segt det går med bloggen nu.. Jag vill så mycket men tiden tycks aldrig räcka till? Designen har jag fastnat på, domännamnet blir aldrig beställt.. Segt med andra ord! Jag skyller på den tråkiga februarimånaden :) Vi får se när det bli ändring helt enkelt, nu har inspirationen tagit semester.

Nu håller Felicia på att riva hela vardagsrummet så jag ska gå och leka lite med henne :) Hon är så snabb nu! Far runt i gåstolen och rycker tag i allt som småfingrarna når :) Nu måste jag skynda, arg tjej skriker "JEJEJEJ DÄDÄDÄDÄ"

2012-02-06 07:06:55

6 MÅNADER


En nykläckt bebis

Vart tar tiden vägen? Vart är våran lilla mini-ärta? Ett helt halvår blir hon idag! 6 hela månader! Våran stora lilla underbara dotter. Bästa halvåret i mitt liv någonsin <3