2011-03-31 21:46:24

Tjockis


Victor tog denna bild förut idag, och jag har nog inte insett förens nu hur mycket magen faktiskt har växt, jag ser ju aldrig mig själv ur den här vinkeln  (Nej det är inte två stycken, bara en enda prinsessa ;D)

2011-03-31 19:32:11

Blöjhink + annat



Här är alltså det vi beställde för någon dag sedan på jollyroom.se. Allt utom tvättlapparna ingick i ett startpaket för 99:-. Såg nu att det var slut på just dom sakerna och nu var det andra märken istället, men fortfarande samma princip. Så ett tips för alla mamas-to-be!

2011-03-31 19:08:18

Skötväska beställd

Så, nu är skötväskan beställd. Blev dock en annan färg än den jag la ut, Victor tyckte den såg lite hippie ut så det fick bli en mörkgrå istället. Inget mig emot eftersom den också passar jätte fint till vagnen  Gjorde även en beställning på ett jättesött nalle puh påslakan set till spjälsängen och en matchande filt. Allt det är det min snälla mormor som bjuder på, ärtans gammelmormor. Tyckte inte hemsidan hade några bra bilder så visar istället när vi fått hem allt.

Tänkte ta kort på det som kom på posten häromdagen nu, skulle gjort det innan men jag och Victor fick nå ryck och började städa och diska. Till och med spisen åkte fram så det blev rengjort bakom! Inte varje dag! Nu är det bara resten kvar ;) Känns som vi städar hela tiden men det ser aldrig riktigt städat ut, beror nog på att vi har så dåligt med förvaring så allt skit ligger framme.. Nu ska vi iaf ta tag i det och börja gå ner med saker i källaren imorgon och sedan i slutet på april när vi ska handla alla bebissaker + annat tänkte vi försöka hitta byråer och hyllor. Jojomensan!

Just ja, ta kort var det jag skulle göra ;p

2011-03-30 21:25:56

Segt

Det är något med onsdagar tror jag, haha! Alltid denna bloggtorka..
Har inte så mycket att skriva om förtillfället. Ärtan lever om där inne som om hon inte gjort något annat förut, ska till barnmorskan på tisdag på rutinkoll - och det är ungefär allt jag har inplanerat dom kommande dagarna ;) Vi var iaf och hämtade ut paketet vi beställde från jollyroom idag. Jättefin blöjhink! Kan visa imorgon + det andra man fick med

Avrundar här annars slutar det bara i massa ordbajseri 

2011-03-29 21:29:33

Älskade du <3


2011-03-29 16:47:01

Gravidlista

När fick du veta att du var gravid? 16 november 2010
Hur gammal var du? 20
I vilken vecka var du? v.5
Hur tog din partner det? Överlycklig! Och smått chockad tror jag 
Mådde du mycket illa i början? Nada! Kände mig lite smått konstig på kvällarna ibland bara
Har du mycket halsbränna? Det har kommit nu på senare veckor, varierar från dag till dag
Är du känslig? Blir mer irriterad över små saker, annars tror jag det är desamma? 
När kände du bebisens första sparkar? Anade rörelser i v.15 men inte förrän v.18 var jag säker på att det var bebis
Är du ofta orolig? Knappt något alls nu. Lite orolig innan ultraljudet var jag nog, men sen släppte oron
Sparkar bebisen mycket? Sen v.22 har hon börjat sparkat riktigt mycket, mer o mer för varje dag
När började du läcka bröstmjölk? v.14, haha! 
Har du fått bristningar? Någon enstaka men dom har redan börjat blekna
Blödde du någon gång? Nej
Hur många UL har du gjort? 1
Hur vill du att din förlossning skall se ut? Snabb, smidig och smärtfri - drömma kan man alltid ;)
Vet du vad det blir för kön? Inte till 100%, men på ultraljudet sa dom att det verkar som det är en liten tjej
Vad ska han/hon heta? Vi har inte kommit överens om något namn ännu, men har en lista på några vi gillar
Om det varit det motsatta könet? Samma där
Hur gammal kommer du och din partner vara när den lille kommer? 21 och 26
Ska barnet få några syskon? Absolut! 
I så fall när? Vi väntar nog ett par år, får se hur allt blir när lillfisen kommer 

2011-03-29 12:34:06

Vecka 24


2011-03-28 19:51:36

Dagens middag


2011-03-28 15:54:23

Skötväska



Jag har hittat skötväskan jag vill ha! (Oj var girigt det lät ;p) Men hur fin var inte den här då? Plus att den skulle passa perfekt till vagnen och ser ut att ha bra med utrymme osv.. 

2011-03-27 16:17:24

Helgens shopping


Musikmobil, vårservetter, mjuk borste, bitring, bestick + en silikonsked som jag glömde ta med


Body + mössa i strl 56 och 2pack pyjamaser i strl 62

Vi var som sagt iväg och handlade i både fredags och lördags. Detta är vad lillfisen fick. Sen har vi även storhandlat mat (äntligen!) och bunkrat upp med allt ifrån rengöringsmedel, schampoo&balsam till tandborstar och andra nödvändiga saker. Jag köpte också ett till par mamma-leggings på H&M, så otroligt sköna  Mina fötter och ljumskar är hyffsat möra sen allt promenerandes bland affärer men tur nog så går det över fort.

Nu blir det slappt ett tag så får jag se om disken ska gå sig en omgång sen ;)

2011-03-26 17:03:52

Hemklickat



Jag och Victor gjorde en liten beställning förut på denna blöjhink + nuk flaska samt nappar (99:-, som hittat!) från jollyroom.se och så kunde jag inte låta bli att även lägga till dessa söta tvättlappar som matchar vårat duschdrapperi :D

Nu ska vi över till mor och käka enchiladas, mumma!

2011-03-25 22:10:11

Full rulle

Det har varit full rulle hela dagen idag och det är knappt att man har suttit still. Nu är jag trött och mör i kroppen så det blir sängen för mig om en liten stund. Visar imorgon vad vi hittade åt lillfisen 

Ha en trevlig helg!

2011-03-24 19:45:46

Torsdag

Idag har det varit bloggtorka på hög nivå. Precis som igår har jag varit otroligt rastlös och inte haft ork till något, men nu tror jag det har vänt lite  Precis kommit hem från mamma, virklektion nr 2 idag ;) Nu kan jag luftmaskor, fasta maskor, stolpar, halvstolpar, dubbelstolpar och byta färg. Håller på med en grytlapp för att få upp tekniken lite, måste börja någonstans ;) 

Imorn ska vi trotsa blåsten och åka till barnens hus och babyproffsen. Får se vad vi hittar 
Men nu ska jag fortsätta på min fina grytlapp :D

2011-03-23 21:23:43

Tråkonsdag del 2



Det har varit långt ifrån en händelserik dag idag, höjdpunkten var virklektionen hos mamma :p Tur hon har tålamod att lära mig, jag kanske inte var den vassaste kniven i lådan så att säga när jag satt igång ;) Men efter att ha virkat en längd som började likna eiffeltornet först så fick jag till tekniken! Nu ska jag sitta hemma och träna på olika masker(..?) så kanske jag kan prova på att virka något simpelt längre fram.

Angående bilden så är Shang som bor hos mamma helt galen i bolan, haha. En gång när vi åt middag där smög han under bordet och attackerade den :p Sitter jag bara still så kommer han och slår till den på magen, go katten ;)

Nu ger jag upp denna dag och ska strax lägga mig. Hoppas på en mer händelserik dag imorgon

2011-03-23 12:41:17

Tråkonsdag

Åh så rastlös jag är just nu, och har varit hela morgonen dessutom. Vad ska man göra? Vädret ute suger - grått, kyligt, slask och snö. Borde helt klart städa men hur sugen är man på det på en skala? :p

Näe, ska banne mig ta tag i disken nu åtminstone så jag sysselsätter mig med något innan jag blir galen. Förresten så fick pappa Victor känna på dom starka sparkarna igår! Nu ville hon imponera på pappsen så hon tog nog i allt vad hon kunde ;)

Nu ringde precis mamma så ska kila över på lite kaffe först så får disken vänta helt enkelt (a)

2011-03-22 21:25:03

Tantvarning?



Efter att ha spanat omkring på massa virkade djur har jag blivit så sugen på att lära mig virka! Tantvarning..? ;p Om man tänker på vilka talanger min mor och mormor besitter när det kommer till handarbete borde jag ju tekniskt sett också besitta den talangen? Men från vad jag kan komma ihåg av syslöjdstiden blev jag nog inte född med den begåvningen..

Men hur svårt kan det vara att virka egentligen? Ska nog tvinga någon att lära mig för jag har hittat så sjukt söta beskrivningar på små mjukis-djur.. 

(Snart sitter jag i min gungstol och virkar medans antikrundan går varm på tv:n.. ;p)

2011-03-22 14:09:22

Köksinredning



Såhär tråkig ser vår matplats ut just nu, vi har pratat länge om att köpa nytt köksbord men vi tar aldrig tag i saken. Nu har vi mer eller mindre bestämt att denna månad ska vi jäklar anama köpa nytt bord + stolar. Nästa problem är att hitta någon som kan köra hem det åt oss då ingen av oss äger körkort i nuläget, men det löser sig nog! Vi har spanat in ett simpelt rektangulärt bord + 4 stolor i ljust furu som jag tror kommer bli jätte bra. Ska bli skönt att få bort det mörka och in med lite ljusare, plus att det är så sjukt opraktiskt med ett runt bord. (Kan visa bilder på resten av köket sen när disken är ur vägen, förutom en stenålders spis och kyl så gillar jag vårat kök)

Sen har jag också massa andra idéer också med småsaker, men bara vi får nytt bord och stolar klart först så kan det andra vänta lite  Hade jag varit miljonär hade jag gått loss på inredning till hela lägenheten ;) Men nu får det bli lite i taget helt enkelt. När köket "är klart" blir det tvbänk + annat till vardagsrummet, just nu står våran nya 42 tummare på ett litet fult ikea bord, inte allt för fagert med andra ord ;D

Ska sitta och drömma vidare lite innan vi ska över till svärmor på middag. Känns som vi äter hos andra varje dag men jag klagar inte när det bjuds på god mat (a).

2011-03-22 09:18:33

Vecka 23


Favorit i repris, med tummen i munnen ♥

Mamma:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Bebis:
Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Egna tankar:
Jag känner stor skillnad på rörelserna denna vecka faktiskt, hon är helvild där inne många gånger och det är så häftigt när man känner rörelserna tydligt med handen utanpå :D Annars händer det inte så mycket faktiskt, tiden rullar på, kanske inte så fort som jag önskade, men det går åtminstone åt rätt håll 

126 dagar kvar!

2011-03-21 22:49:07

Glassbåtar


Nå cheesecake hade dom såklart inte på affären, men när jag står o lutar mig över disken får jag syn på glassbåtar och blir riktigt sugen på det istället! (tur man kan bli så impulssugen på annat i sådana situationer;p). Riktigt gott var det! Skulle kunnat äta hur många som helst men behärskade mig och sparar till andra dagar också ;)

Nu är jag iaf mätt i magen och john blund är punktlig som vanligt så tänkte runda av denna dag och gosa ner mig i sängen. Går dessutom in i en ny vecka imorgon, lika roligt varje gång :D

Godnatt på er!

2011-03-21 18:47:15

Tv-kväll

Ikväll sitter jag bänkad framför tv:n, 20.00 är det 16 and pregnant på MTV och 21.00 En unge i minuten på 4an. Perfekt för en preggis! Tänkte innan ta en tur på affären och se om dom har frysta citron-cheescakes. Såg precis nå liknande på tvn och blev tvärsugen på det! :o Hade vi haft ingredienser hemma hade jag gjort en själv men nu saknade vi nästan allt så då får en färdig duga. Jag har förövrigt aldrig varit något stort fan av citron men oj oj vad gott det såg ut ;)

Ska nog lägga mig och slappa ett tag medans jag väntar på moder. Lillfisen i magen verkar dock inte ha någon lust att slappa nu, eller idag alls förövrigt. Jösses vad hon har varit vild emellan åt, ibland kan man till och med känna riktigt tydliga rörelser utanpå, mys! :D Nä, nu blir det simpsons och inga fler matprogram så jag inte får för mig nå mer jag är sugen på ;p

2011-03-21 10:23:03

Måndag


Victor med en mini-Mojje


Andra dagen hemma

Om någon timme ska jag och Mojje(ovan) ut på en promenad, så oerhört skönt väder ute så idag har jag ingenting emot att ta ut honom när hans matte jobbar. Vad tiden har gått fort egentligen, bilderna är från i somras när han kom och även om han inte har blivit så mycket större så är det enorm skillnad.

På tal om sommar så längtar jag extra mycket efter sommar idag. Ge mig stekheta dagar med massa sol, bryr mig inte om att jag kommer låta som ett sjölejon för minsta ansträngning (och kanske till och med se ut som ett?;p) är så trött på snö och slask nu. Nåja, snön har börjat smälta så man får väl vara glad för det lilla ;)

2011-03-20 12:41:23

Bebislista



Efter förfrågan så lägger jag upp listan på bebissaker jag skrev häromdagen. Jag har själv skrivit listan så det är mycket möjligt att jag har glömt något som någon annan tycker är viktigt etc men som sagt så har jag utgått efter oss själva och vad vi behöver/vill ha  Det som står inom parantes är saker jag inte tycker är lika viktigt och kan inhandlas efter bebisen har kommit. Nappar tillexempel vill jag vänta lite med tills amningen fungerar som den ska (om jag nu kan amma överhuvudtaget dvs).

Vet ni något som är värt att läggas till så skriv gärna eller om ni har några allmänna funderingar 
Eftersom jag har högerklicksskydd på bloggen så finns bilden att ladda ner här.

2011-03-19 21:49:59

Lördag

Så börjar den här lördagen lida mot sitt slut och jag är hur trött som helst faktiskt. Kan nog bero på att jag nu förtiden vaknar mellan 8 - 9 varje morgon *gäsp*

Har varit något effektiv idag iaf, plockat och städat lite i lägenheten och rensat kläder som jag nämnde i inlägget nedanför. Bjöd även syster o systerson på mat idag, stuvade makaroner och falukorv - så simpelt men så gott  Måste bara citera min goa systerson också, han frågar väldigt mycket om bebisen i magen och idag frågade han om det var vatten där inne. Jag förklarade för honom att bebisar i magarna lever i vatten och simmar runt där, och när bebisen ska komma så kommer vattnet först.
- "Mm, och sen kommer bebisen. Ut ur puppan" Haha charmkillen, han vet iaf att det inte är storken som kommer med bebisar ;) 

Nu ska jag fortsätta glo lite på körslaget och sen är det dags för sängen. Ögonlocken väger 100 kilo så det går nog fort att somna ikväll. Trevlig lördag!

2011-03-19 14:18:01

Inventering




Jag började skriva en lista häromdagen över allt som måste inhandlas tills bebisens ankomst. Blev en lååång lista och jag har säkert glömt något också, men något jag inte tog med var kläder, dels för att jag var osäker på vad en sommarbebis behöver och för att jag hade dålig koll på vad vi redan har. Så jag letade rätt på allt vi hade fått i strl 50-56 och 62 och sorterade lite. (Allt ska tvättas så småningom)

Nu har jag inte bara bättre ordning utan också bättre koll på vad vi behöver  Kortärmade bodysar var det lite av, så det ska skrivas upp.. Annars vet jag inte riktigt vad mer man behöver till en sommarbebis? Kortärmade pyjamasar kanske? Säger som förut, tur vi har ca 4 månader på oss 

Visst har vi varit duktiga ändå på att inte inhandla allt för mycket tjejplagg? ;)

2011-03-18 20:06:03

Fredagsmys



Victor är med några kompisar så jag försöker skapa lite fredagsmys här hemma genom att tända lite ljus 
Bara skit på tv:n är det också så det blir nog en tidig kväll ikväll, ingenting mig emot dock, tycker det är så mysigt att lägga sig på kvällarna i sängen och "prata" med prinsessan  Nu har hon börjat göra tydligare rörelser som går att känna utanpå och det är lika häftigt varje gång :D Tänk att hon är så otroligt nära, men känns som 100 mil bort.

Ska se om det finns någon film att slå på och något att dricka från köket. Ha en trevlig helg alla!

2011-03-18 09:35:03

Babysitter



Igår kväll kom mamma förbi en sväng efter jobbet och lämnade denna sitter som hon hade fått köpa för en väldigt liten peng av en arbetskollega, det tackar vi för!  Så roligt när lägenheten sakta men säkert börjar fyllas på med bebis-saker, men samtidigt så overkligt. Kommer vi verkligen ha en liten bebis där i till hösten?

I början hade jag svårt att förstå att jag verkligen var gravid, vissa gånger tänkte jag att jag måste ha inbillat mig och att det säkert inte var någon bebis där inne ;p Efter RUL så inser vi nu att det faktiskt är en bebis som växer i magen, nu måste vi bara inse att hon faktiskt kommer komma ut också :D Konstiga tankar man har ibland 

Nu ska jag ta och slänga ihop lite kaffe och någon macka, känner mig tung i huvudet och vädret utomhus gör inte saken direkt bättre. Kul förresten att höra om era cravings i inlägget nedanför 

2011-03-17 19:08:40

Cravings

Jag har inte direkt haft någon speciell craving ännu, möjligen att jag var extra sugen på typ allt i början om man kan räkna med det ;) Men igår fick jag världens sug efter äpplen, köpte bara två och skulle ta de sista ikväll.. Till min besvikelse så var konsistensen alldeles torr och mjölig, bläh! Så fick så lov att springa på affären nyss för att inhandla en påse färska, gröna, sura äpplen - mums! :D

Ni som är och varit gravida, blev ni sugna på något speciellt?

2011-03-17 14:27:17

Jag älskar dig!



2011-03-17 10:17:02

Nyinkommet på H&M





Farligt att sitta och titta på H&M's nyinkommna saker på babyavdelningen. Hade jag haft pengar hade jag beställt hem ALLT ;) Nu förstår jag varför det är så mycket lättare att komma hem med kläder åt den lilla istället för åt sig själv 
(missade ett G i "Leggings" i all hast, men jag tror nog inte att ni har svårt att förstå vad det är för de ;p)

2011-03-16 19:11:38

Spjälsäng, skötbord m.m

Idag bjöd svärmor på middag och lika gott som alltid var det också  Pratade lite bebis-saker och i slutet på månaden ska vi åka ut på IKEA och inhandla lite fler grejer. Spjälsäng, madrass, lakan m.m och skötbord. Skönt att börja bearbeta av lite så man inte stressar och tar allt i sista sekunden ;)

Denna säng har vi tänkt oss. Ska bli kul när den väl står på plats och man får bädda i allting :D


2011-03-16 14:11:31

Kreativa mormor



Dessa små söta mini-skor gjorde bebisens mormor för någon vecka sen men som jag glömt att visa  (Det är faktiskt en väldans massa som bebisen redan fått som jag inte visat, men det blev så mycket ett tag så genast blev det jobbigt, haha). Strumporna är ett par vita bebisstrumpor från lindex.

Skulle någon vara intresserad av ett par förresten? Skulle vara roligt att veta om det skulle vara värt för henne att kanske börja sälja lite, hon är ju så oerhört duktig så det vore ju synd om en sådan talang inte kom till användning 

2011-03-15 21:15:12

Halsbrännan från helvetet..

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag tänkte alldeles strax kasta in handduken. Har känt mig allmänt hängig nu framåt kvällen så jag tror att sömn kommer sitta fint. Det lilla livet där inne har varit enormt aktiv idag också, har nog fått ett o annat organ omplacerat ;p 

Ett tips till er som lider av halsbränna under graviditeten; novaluzid! Känns lite som att tugga krita, men smaken är helt OK och det lindrar fort. Min halsbränna har varit lite till och från men idag har den gjort sig rejält påmind (får skylla mig själv som ätit billys pan pizza fastän jag vet att just "tjocka" pizzor ger den värsta halsbrännan..)

Nä, sängen kallar så nu ska jag och lillfisen krypa ner och buffa lite på varandra innan sömnen infinner sig 




2011-03-15 13:24:57

Öppna bloggen?

Funderar mer o mer på att faktiskt ta bort lösenordet från bloggen, åtminstone ett tag och se hur det fungerar. Börjar det trilla in massa töntiga anonyma kommentarer regelbundet som på förra bloggen låser jag nog den igen. Svårare än så är det inte 

Ska fundera ett tag till så får vi se under dagen.

--
Edit:
Så, nu är bloggen öppen för allmänheten!

2011-03-15 10:22:19

Barnvagn



Denna fina barnvagn fick ärtan av sina kusiner häromdagen, en grå-blå crescent classic som är som ny. Äpplet(tomaten?) köpte farmor så den får hänga där tills det är dags att inviga vagnen i sommar  Nu är det bara ungefär 100 saker kvar som behövs ;) Tur nog så har vi ca 4 månader kvar på oss att införskaffa resten 

2011-03-15 09:43:34

Vecka 22

Mamma:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Bebis:

Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter

Egna tankar:
Förutom att bäckenet håller på att "luckras upp" (foglossning?) och att det känns som jag är en 90-årig gammal tant med höftprotes många gånger så är det riktigt mysigt att vara gravid nu! Sen hon gjorde sin första riktiga karatespark har dom kommit regelbundet varje dag, och härom natten fick till och med pappa Victor känna sin dotters akrobatik  och det är så häftigt för man känner att det blir lite starkare och tydligare för varje dag, och oftast är det på samma tider också. Sen står det även om vadkramper, och det har jag lyckats undvika under hela tiden fram tills härom natten. SENDRAG! Inte skönt, men jag fick det så ofta för nå år sen så jag vet hur man snabbast får bort skiten tack och lov.

Och just ja, det står att det "..kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska". Själv har jag läckt som en milko-ko sedan den 14:e veckan (Ok, kanske lite överdrift, men läckt har det gjort iaf) ;p

2011-03-09 19:36:21

Karatekid

Onsdag idag och uppdateringarna fortsätter att vara glesa från min sida. Här ser dagarna i princip likadana ut faktiskt, men ingenting mig emot. Så skönt nu när snön har börjat smälta lite och fötterna får trampa på asfalt för första gången på ett par månader. Det ger en hopp om att våren faktiskt kanske kommer ;)

Hur som helst, imorse vad jag med om en super häftig sak! Vaknar tidigt nu förtiden (runt 7 - 8) så försökte ligga kvar och dra mig lite, känner då en rätt stark buff från bebisen vilket brukar vara ovanligt på morgonen då vi har en liten nattuggla där inne. Sätter dit handen och rätt som det är får jag en spark rakt i handen! Första gången jag känner bebisen utanpå magen. Puttar på Victor och säger åt honom att skynda sätta dit handen men då var det inte lika roligt att sparkas längre ;) När han somnar om lägger jag dit handen igen och då kommer en till spark  Trodde det bara skulle vara en engångsgrej men nu ikväll när jag låg i soffan och tittade på tv så fick jag känna tre sparkar från lillärtan igen  Har känt dom dagligen innuti ett bra tag nu, men det var en helt annan sak att känna dom med handen :D Undra om jag är lika glad när hon börjar nå revbenen med sina små fossingar ;) (skriver hon för jag är nästan 99% säker på att det är en hon)

Nu ska jag slappa resten av kvällen och smälta den goda kycklingfajitan vi åt idag. Och just det, det var helt fullbokat på den privata kliniken så det blir inga fler ultraljud för våran del, vi får helt enkelt ställa in oss på att vänta med o se om det verkligen är en tös tills förlossningen och alla anhöriga som tänkt köpa något får försöka hålla sig till mer könsneutrala kläder.

Tack och hej! ;p

2011-03-08 19:01:13

Vecka 21



En till bild på vårat mirakel, fick jätte många med oss hem ♥

Idag är det dag 140 av 280, alltså har precis 50% av graviditeten gått.
Känns som igår vi fick reda på att vi skulle bli tre, samtidigt som det känns som världens evighet tills våran älskling kommer till oss. Att man kan längta efter någon så mycket som man aldrig träffat

2011-03-03 16:17:44

Shopping

Det blev en runda på stan idag också, och bebiskläder kom vi självklart hem med (men även lite åt oss själva också). Vi vet att vi inte borde köpa bara tjejkläder eftersom det ändå inte är 100% att det är en flicka, men det är så svårt när det finns så mycket underbart! Utnyttjade iaf lite rabatt/gratis-kuponger jag hade, så en vit body med krage fick vi gratis och så fick vi 25% på en jätte söt jeans-hängselklänning. Även farmor köpte lite grejer åt lillbebisen. Men nu får det vara slut på tjejkläder tills vi vet mer ;) Vore ju synd om hon visar sig vara en han och måste gå runt i massa rosa, haha! På måndag ska jag ringa en privat klinik här i stan och höra om dom har tid för ett könsultraljud inom snar framtid, skulle vara skönt att vara 99% säker åtminstone 

Imorgon fyller Victor år, så dagen till ära har vi tvättstuga ;) Sen blir det middag hos svärmor och sen bär det av till genrepet för melodifestivalen. Vi fick gratis biljetter så tyckte att vi lika gärna kunde gå.

Nu ska jag fortsätta stirra mig blind på bilderna från igår på lillprinsessan och försöka förstå att den där lilla krabaten faktiskt ligger i magen och att hon faktiskt kommer att komma ut till oss i juli. Så overkligt men så underbart!

2011-03-03 09:20:14

Till våran prinsessa


Världens sötaste mini-klänning i strl 56 + kofta till våran prinsessa ♥


Renoverall till dom lite kyligare dagarna i höst


Hon kan ju inte vara prinsessa dygnet runt, speciellt inte när hennes pappa är starwars tokig ;)

2011-03-02 17:24:31

Vår älskade bebis ♥




Våran älskade dotter ♥

Ultraljud idag alltså, vilken upplevelse! Att se den lilla röra sig på skärmen, höra och se hjärtat slå, flaxa med armarna.. Helt underbart! Det var en envis dam som inte alls ville visa upp sig, hon knep allt hon kunde ;) Men ingen pung och ingen snopp hittades, så barnmorskan sa att det till 90% är en liten flicka  Hon ville dock inte lova att det var en tjej eftersom hon inte fick någon bra syn på könet, men vi tror ändå att det är en dotter vi ska få eftersom inget annat kunde skådas.

Nä, helt magiskt var det! 10 fingrar och 10 tår fick vi se, 150 slag/minuten tickar det lilla hjärtat på och det var en otrolig känsla när man fick höra hjärtat slå. Så overkligt att se bebisen, och sen att veta att det är den där som ligger och buffar inne i magen. Bästa upplevelsen i mitt liv!

2011-03-01 18:13:02

Imorgon! ♥



Imorgon är det äntligen dags att få se vårat mirakel ♥